Tjenester

Trenger du fengslende innhold, bra design, fantastiske bilder og filmer, en brukervennlig nettside eller veiledning for å utforske mulighetene som finnes? Da har du kommet til rett sted.

Grafisk design

Grafisk design er nøkkelen til en sterk merkevare. Vår tilnærming fokuserer på grundig forarbeid for å skape engasjerende og målrettet design. Vi forstår målgruppen, budskapet og formålet for å skape meningsfullt design som fanger kundens oppmerksomhet og motiverer handling
Sentrumsløpet mockup av vertikale bannere.
Design er essensielt for å skape en sterk identitet som engasjerer og fanger kunden

Film og Foto

Vårt dedikerte team leverer profesjonelle bilder og reklamefilmer som skiller seg ut. Vi fanger øyeblikk som engasjerer målgruppen din, enten det er for bedriftens profil, reklamefilmer, reels eller annet. Velg oss for å gi din merkevare en sterk visuell identitet.
Foto av Haugli Bakeri boller.
Film og foto er avgjørende for bedrifter da de skaper engasjerende visuelle opplevelser og styrker merkevareidentiteten.

Nettsider

Moderne nettsider og nettbutikker er kritiske for enhver virksomhet. En attraktiv og brukervennlig nettside tiltrekker og beholder besøkende. Prioriter en digital tilstedeværelse som ikke bare imponerer, men også effektivt driver vekst.
Mockup nettside Rusvik Naturbarnehage
Moderne nettsider er essensielle, de tiltrekker og beholder besøkende, og driver vekst effektivt.

Sosiale medier

Hvordan lykkes med bedriftens markedsføring og merkevarebygging? Svaret er enkelt, spør du oss. Vær synlig på sosiale medier! Vi tilbyr drift av sosiale medier på abonnement. Da får du fast innhold med jevnlig publisering hver uke som vi utvikler og publiserer for deg. Dette gir deg forutsigbarhet og du kan bruke tiden din på det du er god på!
Mockup av Haugli Bakeri sin Instagram.
Her ligger det et stort potensiale i å få flere kunder, økt omdømme og omsetning.

Annonsering

Ønsker du å målrette dine produkter eller tjenester mot en spesifikk målgruppe? Annonsering er nøkkelen. Vi sikrer synlighet på både digitale og tradisjonelle plattformer gjennom kreative og effektive annonser skreddersydd for din bedrift.
Mockup annonsering.
Via annonsering hjelper vi deg med å nå dine kunder der de er!

Rådgivning

En solid markedsføringsstrategi er avgjørende for suksess. Vi integrerer digitalisering og sosiale medier i din forretningsstrategi for å effektivt hjelpe deg med å nå dine mål. Vår rådgivningstjeneste står klar for å bistå med alt fra tekniske utfordringer på sosiale medier til optimale valg av markedsføringskanaler.
Foto av Camilla og Ida som gir råd.
For å nå dine mål er det viktig vite hva en skal gjøre, hvordan man skal gjøre det og når!
Scroll to Top